Volkswagen Golf 8: De nieuwe leasetopper is een oude bekende.

25 okt

Een belangrijk moment voor de golf liefhebbers:

de volkswagen Golf 8 in een pittig kleurtje!

De lease topper van 2020: De Volkswagen Golf 8

Volkswagen gooit het roer met de nieuwe Golf 8 niet radicaal om. Een Golf blijft altijd een Golf en daarom is ook het nieuwe model direct aan zijn ‘Golf elementen’ herkenbaar. Ook onderhuids blijft veel hetzelfde: het platform, de motoren en andere technische componenten neemt het nieuwe model over van de uitgaande Golf. Daarom zeggen wij: een oude bekende, maar net zoals zijn voorgangers zal dit weer de nieuwe leasetopper worden van Nederland.

Een grote verandering: of een verbetering?

De grootste veranderingen van de Golf 8 zitten binnenin. Beeldschermen domineren het nogal strakke en vloeiende dashboard. Hierdoor heeft het een strakker en moderner uitstraling, waardoor de Golf automatisch van een sportiever look, naar een meer casual business look is overgegaan.

Volkswagen Golf 1 tot Golf 8 een evolutie op zich. Altijd een lease succes geweest.

De (r)evolutie van het model Golf

Toch is er wel degelijke een kleine revolutie, die binnenin heeft plaatsgevonden. De Golf 8 is standaard voorzien van een digitaal instrumentenpaneel, dat bijna naadloos overloopt in een tweede beeldscherm boven de middenconsole. Veel knoppen zijn verwijderd en vervangen door toetsen op het aanraakscherm of sliders. Zo kun je door te swipen op de middenconsole de temperatuur wijzigingen of het panoramadak openen. De systemen in de Golf 8 zijn op afstand te updaten én te upgraden. Je kunt als gebruiker daardoor ook na aankoop functies toevoegen.

Dat wil overigens niet zeggen dat er geen vooruitstrevende techniek in zit. De details zijn nog niet bekend, maar reken op 48V ondersteuning bij de TSI- en TDI modellen. Ook zien we de eerste afbeeldingen van de Golf GTE, de plug-in hybrid Naar verluidt komt er een zuinige en een sportieve variant. Ook zijn er afbeeldingen van het interieur, waar de auto aanzienlijk moderner dan voorheen is met twee grote schermen. Verder is alles helemaal nieuw, maar toch vertrouwd. Ook op het gebied van rijhulpsystemen zet Volkswagen een nieuwe stap met de Golf. De hatchback kan op niveau 2 autonoom rijden. Op snel- en B-wegen kan de auto zelfstandig remmen, accelereren en binnen de rijbaan blijven. Met car-to-car communicatie detecteert de Volkswagen of er verder op de route auto’s in de file staan en anticipeert daarop door de snelheid te verlagen.

volkswagen-golf-8-gte-hybrid-Orange-lease-financiallease.

Vijf keer hybride

Volkswagen gaat de nieuwe Golf aanbieden met verschillende benzine- en dieselmotoren, waarvan er vijf voorzien zijn van hybride-ondersteuning. De 1.0 en 1.5 TSI-benzinemotoren krijgen mild-hybrid-systeem met een slimme starter-generator die elektro-ondersteuning geeft. De zogenaamde eTSI-versies zijn er met 110, 130 en 150 pk. Daarnaast biedt Volkswagen ook nog 90 en 110 pk-uitvoeringen van de 1.0 TSI-motor aan zonder hybride hulp. Verder staan er twee stekker hybrides op het programma, met 204 en 245 pk. Voor dieselrijders heeft Volkswagen 116 en 150 pk sterke motoren in de aanbieding. Het brandstofverbruik is ten opzichte van de uitgaande generatie Golf tot 17 procent afgenomen. Ook zien we de eerste afbeeldingen van de Golf GTE, de plug-in hybrid Naar verluidt komt er een zuinige en een sportieve variant. Ook zijn er afbeeldingen van het interieur, waar de auto aanzienlijk moderner dan voorheen is met twee grote schermen. Verder is alles helemaal nieuw, maar toch vertrouwd.

Financial Lease Volkswagen Golf 8

De nieuwe Volkswagen Golf leasen als ondernemer van een eenmanszaak, B.V., VOF of als zzp’er? Dat kan zeker! De Volkswagen Golf 8 is natuurlijk voor dat hij überhaupt op de markt is aan te vragen. Elk model van de Volkswagen Golf 8: de Volkswagen Golf 8 GTE, GTI, GTD, R, R-line, Comfortline etc. De prijzen zijn nog niet bekend, maar waarschijnlijk wordt het vanaf 26.000,00 euro verkocht excl. extra’s. Orange Financial Lease geeft jou de gouden tips om de nieuwe Volkswagen Golf te kunnen leasen zonder zorgen. Als ondernemer ben jij namelijk uniek in je eigen branche en je KvK-nummer. Ook je kredietwaardigheid is belangrijk en je leeftijd speelt degelijk een rol bij het verzekeren van de leaseauto. Ben je een starter? Lees dan snel de informatie op pagina startende ondernemers. Komt jouw model Golf duurder uit het boek vanwege alle geselecteerde opties? Dan is verstandig om jaarcijfers aan te tonen. Het liefst van de laatste twee jaar. Meer informatie over financial lease zonder jaarcijfers? Lees je hier.Terug naar overzicht