MINI LEASEN

Intens Veel rijplezier, gewoon tijdens het werken.

MINI Financial Lease

MINI Financial Lease is een leuke financieringsvorm, waar je de flexibele keuze hebt in zowel het kiezen van het model als het duur van het financieringscontract. Orangelease helpt je graag bij het vinden van het model dat bij jou en je werkzaamheden past en hoe jij het financieringscontract precies wilt hebben. Zo kan je snel en eenvoudig jouw MINI leasen. Verder kan je de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering houden. Je wordt direct economisch eigenaar van je MINI, waardoor je jouw MINI op de bedrijfsbalans kunt plaatsen. De afschrijving en de rentekosten zijn fiscaal aftrekbaar. Klik hier voor meer weetjes.

Je lost dit krediet in vaste maandbedragen weer af, zonder extra bijkomende kosten. Bovendien wordt bij Financial Lease rekening gehouden met de toekomstige hoge restwaarde van je MINI. Dat maakt het mogelijk om je een financiering aan te bieden op basis van de werkelijke afschrijvingskosten. Benieuwd welk model MINI je kan leasen? Kies er gewoon 1 uit en profiteer van de onderstaande voordelen.

Financiering binnen enkele uren geregeld
Zekerheid dankzij een definitief offerte Financial Lease en maandtermijn
Bepaal je eigen looptijd van 12 tot 60 maanden
Geniet van financiële voordelen zoals BTW-terugvordering, investeringsaftrek en renteaftrek
Acceptatie zonder jaarcijfers is mogelijk

MINI leasen?

Welk MINI wil jij leasen? Je kan kiezen uit MINI 3-deurs, MINI 5-deurs, MINI Clubman, MINI Countryman, MINI Cabrio, MINI John Cooper Works en de nieuwkomer: Elektrik MINI. Welk type je ook kiest, het is een MINI! Een geweldige auto om snel, stoer en zakelijk voor de dag te komen.

MINI 3-DEURS: ONE FIRST – ONE – COOPER
MINI 5-DEURS: ONE – COOPER – COOPER S
MINI CLUBMAN: ONE – COOPER – COOPER S
MINI COUNTRYMAN: ONE – COOPER – COOPER S
MINI JOHN COOPER WORKS: ALLE 3-DEURS – ALLE 5-DEURS – ALLE CLUBMAN – ALLE CABRIO – ALLE COUNTRYMAN

Een elektrische MINI leasen?

Binnenkort en zeer vlakbij, de volledig elektrische MINI. Ervaar het nieuwe rijplezier. De eerste volledig elektrische MINI luidt een nieuwe fase in, waarin de het iconische MINI design en de go-kart feeling worden gecomineerd met duurzaamheid. De kenmerkende wegligging en acceleratie blijven hetzelfde. Het design is overduidelijk MINI. Maar daarnaast is er nog veel meer. Het is MINI op z’n meest intens – inspirerend op een heel nieuw niveau. Met 184 pk rij je in 7,3 seconden 100km per uur. Het rijbereik is 232 km WLTP. Zo wordt elektrisch autorijden écht leuk. De MINI Electric is verkrijgbaar vanaf € 34.900,-. Financial Lease kan al vanaf € 499,- per maand.* Tevens betaal je voor de MINI Electric slechts 4% bijtelling tot en met 2020.

Hoe dien jij een Financial Lease aanvraag in en wat zijn de voorwaarden?

Beschik jij over een KvK-nummer en ben jij minimaal een maand werkzaam als ondernemer? Gefeliciteerd, dan voldoe jij aan de meest belangrijke voorwaarde om een auto te leasen middels Financial Lease! Dien snel je aanvraag in, zodat het beoordeeld kan worden. Kies je gewenste bedrijfswagen of personenauto uit ons voorraad en volg de stappen van de aanvraag. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.