Volvo leasen

Ben jij ook helemaal vol van jouw volvo?

Volvo Financial Lease

Zakelijk rijden in een Volvo met Financial Lease? Volvo Financial Lease is een interessante financieringsvorm voor alle Nederlandse ondernemers en zelfstandigen, omdat je de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kunt houden. Je wordt direct economisch eigenaar van de auto, waardoor je je Volvo op de balans kunt plaatsen. De afschrijving en de rentekosten zijn fiscaal aftrekbaar. Met het advies van Orange Lease kan jij jouw Volvo leasen. Klik hier voor meer weetjes.

Je lost dit krediet in vaste maandbedragen weer af. Bovendien wordt ook bij Volvo Financial Lease rekening gehouden met de toekomstige hoge restwaarde van je Volvo. Dat maakt het mogelijk om je een financiering aan te bieden op basis van de werkelijke afschrijvingskosten. Benieuwd welk model Volvo je kan leasen? Kies er gewoon 1 uit en profiteer van de onderstaande voordelen.

Financiering binnen enkele uren geregeld
Zekerheid dankzij een definitief offerte Financial Lease en maandtermijn
Bepaal je eigen looptijd van 12 tot 60 maanden
Geniet van financiële voordelen zoals BTW-terugvordering, investeringsaftrek en renteaftrek
Acceptatie zonder jaarcijfers is mogelijk

Volvo leasen?

Lease nu de Volvo V90, V60, V40, XC70, XC60, XC40, S60 OF S40. De auto is vanaf dag 1 van jouw! Hybride of niet. Welke wil jij leasen? Maak je keuze hieronder en dien snel en gemakkelijk online een aanvraag in.

Hoe dien jij een Financial Lease aanvraag in en wat zijn de voorwaarden?

Beschik jij over een KvK-nummer en ben jij minimaal een maand werkzaam als ondernemer? Gefeliciteerd, dan voldoe jij aan de meest belangrijke voorwaarde om een auto te leasen middels Financial Lease! Dien snel je aanvraag in, zodat het beoordeeld kan worden. Kies je gewenste bedrijfswagen of personenauto uit ons voorraad en volg de stappen van de aanvraag. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.